Batterier från

Varför Evess?

 

Provkörning

Just nu erbjuder vi provkörning av elmoped och elsparkcyckel i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tryck på knappen ovan för att boka din provkörning redan idag!

 

Säkra betalningar

Hos oss på Evess betalar du säkert med Klarna och Swish. Du väljer helt om du vill betala direkt med Swish eller senare. Med Klarna kan du även välja att delbetala.

 

Snabba leveranser helt gratis

Vi erbjuder snabba leveranstider, vi siktar alltid på att du har din produkt inom 2-3 dagar. Alla produkter skickas med PostNord som håller dig helt uppdaterad om var din elmoped eller elsparkcykel är just nu.

 

Kraftiga elmotorer

Våra elsparkcyklar har en 250 Watt ”Smart engine” för mer effekt i uppförsbacke. Elmopederna har en effekt på 2000 Watt. Hos Evess finns bara de bästa batterierna.

Vad säger våra kunder:


Vanliga frågor

En klass I elmoped (även kallad EU-moped), får man köra om man fyllt 15 år och har ett AM-körkort. Om man har tagit det vanliga bilkörkortet och är född 1 oktober 1994 eller tidigare har man automatiskt ett AM-körkort och är därför berättigad att köra klass I moped utan att ha gjort en mopedutbildning för AM-körkort. Är man född efter den 1 oktober 1994 måste man antigen ta ett AM-, A1-, A2-, A-, B1 eller ett B-körkort. Hur man går tillväga för att ta ett sådant körkort kan man läsa mer om på transportstyrelsens hemsida.

När ärendet är färdigbehandlat hos transportstyrelsen dyker mopeden upp på sidan ”Mina Fordon” på transportstyrelsens hemsida. Då kan man försäkra mopeden tills det att registrerings-skylten kommit fram. På sidan ”Mina Fordon” kan man logga in sig med mobilt bankId och då se sin ny-registrerade elmoped.

På transportstyrelsens hemsida kan man se vilket ärende som behandlas just nu. Om man räknar på dagarna från dagen man köpte elmopeden brukar det ge en bra fingervisning om ungefär när registrerings-skylten kommer att komma fram.

https://ukstatus.transportstyrelsen.se/extweb/ukstatus

Nej man måste aldrig registrera sin elmoped hos transportstyrelsen utan det fixar vi – vi skickar alltid in VIN – (Vehicle Identifikation Number) – numret till transportstyrelsen tillsammans med kundens uppgifter. Nummerskylten samt mopeden registreras då hos transportstyrelsen som skickar ut nummerskylten så snart ärendet färdigbehandlats.

Upplev Firenze

Batterier från

Firenze-modellerna är utrustade med marknadsledande Samsung batterier! De har hela 23.4 Ampère-timmar med 60V vilket gör räckvidden ännu längre jämfört med tidigare. Firenze är elmopeden med italiensk design från Evess – Firenze – en elmoped med ett av marknadens starkaste batterier. Med sin 2000 Watt starka elmotor och en räckvidd på 60 km är det en prestanda som övertygar såväl i stan som ute på landsbygden. Du glider inte bara fram friktionsfritt och helt i tystnad utan helt fritt från utsläpp. Inbyggt i elmopeden finns även ett larm samt ett key-less-go system. Firenze Elmoped måste verkligen upplevas, hör mer än gärna av dig till oss för en provkörning.

Svart elmoped från sidan
Vit elmoped snett framifrån

Upplev Capri

Batterier från

De nya Capri-modellerna är utrustade med marknadsledande Samsung batterier på hela 60 V och 23.4 Ah. Evess har varit noga med att utrusta Capri med ett av marknadens starkaste och senaste batterier. Elmopeden har en 2000 Watt stark elmotor och en räckvidd på 60 km och är därmed ett utmärkt val både i stan och ute på på landsbygden. Du glider inte bara fram friktionsfritt och helt i tystnad utan helt fritt från utsläpp. Förutom övertygande prestanda är designen för Capri Elmoped som hämtad ur en italiensk idyll. Förinstallerat finns ett larm och även ett key-less-go system. Capri måste verkligen upplevas, läs mer om den hos Lantzen.se eller hör mer än gärna av dig till oss för en provkörning.

Upplev Capri

Batterier från

De nya Capri-modellerna är utrustade med marknadsledande Samsung batterier på hela 60 V och 23.4 Ah. Evess har varit noga med att utrusta Capri med ett av marknadens starkaste batterier. Elmopeden har en 2000 Watt stark elmotor och en räckvidd på 60 km och är därmed ett utmärkt val både i stan och ute på på landsbygden. Du glider inte bara fram friktionsfritt och helt i tystnad utan helt fritt från utsläpp. Förutom övertygande prestanda är designen för Capri Elmoped som hämtad ur en italiensk idyll. Förinstallerat finns även ett inbyggt larm samt ett key-less-go system. Capri måste verkligen upplevas, läs mer om den hos Lantzen.se eller hör mer än gärna av dig till oss för en provkörning.

Vit elmoped snett framifrån

Tveka inte - kontakta oss

  Tveka inte - kontakta oss

   Elmoped

    – Ett fantastiskt sätt att ta sig fram på!

    

   Elmopeden är ett miljövänligt val för dig som vill köra snabbt och smidigt med gott samvete. Sedan den första elmopeden introducerades i USA år 1895 har det hänt en hel del. Idag är elmoppen inte ett B-alternativ till en bensindriven moped. Tvärtom kan det vara så att elmopeden slår bensinmopeden med hästlängder inom flera segment. Det går att göra listan med elmopedens fördelar mycket lång. Det här är onekligen ett av de fordon som bara blir mer och mer populärt för var dag som går.

    

   De främsta fördelarna med elmopeden är:

   • Den kan laddas där det finns eluttag.
   • Med ett kraftfullt batteri tar du dig fram snabbt både i alla miljöer. 
   • Den kommer långt med samma moderna och kraftfulla batteri. Du kan pendla till och från jobbet med din elmoped.
   • Den går tyst så att du hör trafiken omkring dig.
   • Den kostar mindre att underhålla eftersom du i stort sett bara behöver se över däck och bromsar.
   • Den blir som ny igen när du köper ett nytt batteri.

    

   Viktigt att tänka på när du ska köpa elmoped 

    

   Det är viktigt att du väljer en el-moped som du blir nöjd med. Tänk på att det finns vissa viktiga skillnader mellan märken som annars kan se ganska lika ut. Några punkter som kan vara bra att tänka på då du ska köpa elmoped är:

   • Hur ser batteriet ut? Ger det en god effekt och får du ut många laddningscyklar av det?
   • Hur ser komforten och designen ut? Kan du skjutsa en vän? Är det en tilltalande design? 
   • Är priset rimligt? Elmoped pris styrs av flera olika saker men du ska givetvis köpa elmoped för en budget som fungerar för dig. Du hittar all produktinformation om våra fordon på varje enskild produktsida.

    

   Två olika klasser 

    

   Elmoped klass 1

    

   Får köras i upp till 45 km/h. Mopeden ska vara registrerad och ska ha registreringsskylt baktill. En elmoped klass 1 måste vara trafikförsäkrad för att du ska få köra den. Du får inte köra på en cykelbana med elmoppe klass 1 och du måste ha fyllt 15 år samt ha AM-körkort. Elmopederna hos oss på Evess är av klass 1. 

    

   Elmoped klass 2

    

   Elmoped klass II kör i upp till 25 km/h. Samma trafikregler som för cykel gäller och du ska därmed köra en elmoped klass 2 på cykelbanor om det inte finns en skylt som säger ”Ej moped”. Du måste ha fyllt 15 för att få köra denna moped och ska ha förarbevis för moped om du fyllde 15 efter den första oktober 2009.

   Partners

   Partners

   Planterade Träd: 124 st

   Scroll Up