• slider

  Elmopederna du kommer längre med

  Evess elmoped

  Upp till 60 km

  26 Ah batteri

 • slider

  Elmopederna du kommer längre med

  Evess elmoped

  Upp till 60 km

  26 Ah batteri

 • 0
 • 1

Evess Elmoped 

Du kanske har läst om oss i:

Varför Evess?

 

Provkörning

Just nu erbjuder vi provkörning av elmoped i Stockholm, Göteborg och Malmö. NYTT just nu: prova hemma <50 km och skicka tillbaka om du inte är nöjd!

 

Verkstad & Service

Med din Evess elmoped kan du alltid känna dig trygg. Vår generalverkstad är en fullskalig och proffsig verkstad med ett stort kontaktnät i hela landet.

 

Bästa batterierna

Hos oss hittar du alltid de marknadsledande batterierna. Just nu är räckvidden högre än någonsin tack vare batterier på hela 26 Ah från Samsung!

 

Recycling

Vi recyclar dina gamla batterier efter att de har uppnått sin levnadstid. Det är bara att skicka in batterierna till oss och vi hanterar recycling-processen. 

 

Fri frakt

Vi erbjuder snabba leveranser helt gratis – oavsett produkt. Vi siktar alltid på att du har din produkt inom 2-4 dagar med PostNord eller DHL.

 

Säkra betalningar

Säkra betalningar med Klarna och Swish. Du väljer om du vill betala direkt med Swish eller på faktura/delbetalning med Klarna.

Vad säger våra kunder:


Vanliga frågor

Med ett batteri som har 26 Ah kommer din Evess elmoped upp till 6 mil på en laddning. Köper du till ett extra batteri kommer du upp till hela 12 mil. Med två batterier och 52 Ah under huven är det troligtvis bäst räckvidd på marknaden.

En klass 1 elmoped, även kallad EU-elmoped, går alltid i maximalt 45 km/h. Alla våra elmopeder är av klass I och går därför alltid i 45 km/h.

Det är väldigt smidigt och enkelt att ladda en Evess elmoped. Det är bara att koppla in laddningssladden i batteriet och ladda upp det i ett vanligt 220V vägguttag. Det går även att ladda upp batteriet genom att koppla in laddningssladden direkt i elmopeden utan att behöva ta ut batteriet. Båda möjligheter finns utefter vad som passar bäst för dig.

Nej man måste aldrig registrera sin elmoped hos transportstyrelsen utan det gör vi. Alla Evess elmopeder är registrerade och kommer med registreringsskylt! Det enda du behöver göra är att fylla i ägarbytet, (kommer med elmopeden), och skicka in till transportstyrelsen och ägarbytet är klart – snabbt och smidigt.

Evess Elmoped nu med upp till hela 52 Ah

Batterier från

Upplev Evess elmoped

Varje Evess elmoped är utrustad med marknadsledande Samsung batterier! De kommer med hela 26 Ampère-timmar vilket gör att räckvidden nu är ännu längre jämfört med tidigare. Evess elmopeder är inspirerade av italiensk design och kommer alltid med marknadens senaste batterier. Med sin 2000 W starka elmotor och en räckvidd på upp till 60 km är det en prestanda som övertygar såväl i stan som ute på landsbygden. Tack vare att elmopeden har två körlägen, ett långsamt och ett snabbt, går det även att få en minskad acceleration och en lugnare körning om så skulle önskas. Inbyggt i elmopeden finns även ett larm samt ett key-less-go system. Välj bland de fyra trendigaste färgerna just nu! Evess Elmoped måste verkligen upplevas, läs mer om den hos Lantzen.se eller hör mer än gärna av dig till oss för en provkörning!

Tveka inte - kontakta oss

  Tveka inte - kontakta oss

   Elmoped

    – Ett fantastiskt sätt att ta sig fram på!

    

   Elmopeden är ett miljövänligt val för dig som vill köra snabbt och smidigt med gott samvete. Sedan den första elmopeden introducerades i USA år 1895 har det hänt en hel del. Idag är elmoppen inte ett B-alternativ till en bensindriven moped. Tvärtom kan det vara så att elmopeden slår bensinmopeden med hästlängder inom flera segment. Det går att göra listan med elmopedens fördelar mycket lång. Det här är onekligen ett av de fordon som bara blir mer och mer populärt för var dag som går.

    

   De främsta fördelarna med elmopeden är:

   • Den kan laddas där det finns eluttag.
   • Med ett kraftfullt batteri tar du dig fram snabbt både i alla miljöer. 
   • Den kommer långt med samma moderna och kraftfulla batteri. Du kan pendla till och från jobbet med din elmoped.
   • Den går tyst så att du hör trafiken omkring dig.
   • Den kostar mindre att underhålla eftersom du i stort sett bara behöver se över däck och bromsar.
   • Den blir som ny igen när du köper ett nytt batteri.

    

   Viktigt att tänka på när du ska köpa elmoped 

    

   Det är viktigt att du väljer en el-moped som du blir nöjd med. Tänk på att det finns vissa viktiga skillnader mellan märken som annars kan se ganska lika ut. Några punkter som kan vara bra att tänka på då du ska köpa elmoped är:

   • Hur ser batteriet ut? Ger det en god effekt och får du ut många laddningscyklar av det?
   • Hur långt går elmopeden? Kommer du tillräckligt långt på en laddning? Då alla elmopeder väger i stort sett lika mycket styrs det främst av antalet Ampère-timmar som ditt batteri har.
   • Säkerheten? För att köra runt säkert på vägarna måste du välja en mopedhjälm av bästa kvalite.
   • Hur ser komforten och designen ut? Kan du skjutsa en kompis? Är det en tilltalande design? 
   • Är priset rimligt? Elmoped pris styrs av flera olika saker men du ska givetvis köpa elmoped för en budget som fungerar för dig. Du hittar all produktinformation om våra fordon på varje enskild produktsida.

    

   Fler punkter att ha i åtanke när man har köpt en elmoped

    

   • Har du försäkrat din elmoped? Evess ansvarar för all försäkring under transporten av din elmoped från det att den lämnat vårat lager tills  du som köpt elmopeden tagit emot den. Det är då viktigt att se till att din sprillans nya elmoppe är försäkrad innan du ger dig ut på gatan med den.
   • Vad kostar det att äga en elmoped? Det är gratis att äga en klass II elmoped men en klass I elmoped behöver trafikförsäkring. Viktigt att tänka på är att trafikförsäkringen endast täcker skador uppkomna i trafik och aldrig täcker din elmoped utan endast andra medtrafikanter. En trafikförsäkring kostar oftast från 120 kr/mån och uppåt beroende på var du försäkrar din elmoped. Om du vill försäkra din egna elmoped i trafik behövs en helförsäkring. Då ingår även allt i halvförsäkringen såsom stöld med mera. 

    

   Skillnaden mellan en Evess och en annan elmoped

   Batteri, batteri, batteri. Det viktigaste när du köper elmoped är batteriet. Batteri-cellerna som sitter inne i batteriet kan variera starkt vid köp av elmoped. Många elmoped-producenter väljer kinesiska celler som inte bara ger sämre prestanda utan även går sönder väldigt fort. Det andra som spelar in är antalet Ampère-timmar, det avgör nämligen hur långt du kommer med din elmoppe. Känt hos alla batteridrivna fordon är även att effekten och körkänslan blir sämre ju närmare batterit närmar sig att vara urladdat. Antalet Ampère-timmar är därför inte enbart viktigt för räckvidden på en laddning, utan även för hur snabbt du kör i t.ex uppförsbacken när batteriet är halvfullt eller halvt urladdat.

   Evess elmopeder har även funnits på marknaden i flertalet år och alla komponenter har därför optimerats på prestanda och kvalité i minsta detalj, allt för att Evess elmoppen ska vara både driftsäker och ha en otroligt bra körkänsla.

    

   Två olika klasser 

    

   Elmoped klass 1

    

   Får köras i upp till 45 km/h. Mopeden ska vara registrerad och ska ha registreringsskylt baktill. En elmoped klass 1 måste vara trafikförsäkrad för att du ska få köra den. Du får inte köra på en cykelbana med elmoppe klass 1 och du måste ha fyllt 15 år samt ha AM-körkort. Elmopederna hos oss på Evess är av klass 1. 

    

   Elmoped klass 2

    

   Elmoped klass II kör i upp till 25 km/h. Samma trafikregler som för cykel gäller och du ska därmed köra en elmoped klass 2 på cykelbanor om det inte finns en skylt som säger ”Ej moped”. Du måste ha fyllt 15 för att få köra denna moped och ska ha förarbevis för moped om du fyllde 15 efter den första oktober 2009.

    

   Elmoped Retro

    

   Designen på våra elmopeder beskrivs bäst under parollen ‘Elmoped Retro’. Trender kommer och går inom allt egentligen, likaså för eldrivna fordon. Den klassiska retro modellen är en design som däremot består medan andra futuristiska modeller går ur mode. Fler och fler är också intresserade av att köpa en elmoped med en retro design. Evess är präglad av de klassiska vespa-inspirerade linjerna, de traditionella vita däcken och den italienska färgpaletten väcker känslan av en vespa tillsammans med den oslagbara känslan du bara får hos eldrivna fordon. Lägg där till att glida fram på gatorna i stan eller ute på landsbygden helt ljudlöst och utan ansträngning samtidigt som vinden susar i ansiktet. Det kan få vem som helst att bli salig.

   Det som gör en Evess unik är inte bara kombinationen av retro och elmoped utan även att den har de absolut senaste specifikationerna. Vill du också sätta pricken över i:et, ska du naturligtvis också införskaffa dig en av våra mopedhjälmar som går i retro stilens tecken. En retro elmoped från Evess går också att utrusta med pakethållare fram och bak som även de är designade efter retro-stuket. På dessa kan man enkelt spänna fast större väskor eller matkassar som då transporteras stabilt och säkert under färden. Skulle detta inte räcka kan du även köpa till en packbox. Den monteras enkelt fast på den bakre pakethållaren med skruvar som då sitter stadigt. I denna kan man även låsa in föremål som t.ex mopedöverdrag och mopedhjälm.

   Partners

   Planterade Träd: 124 st

   Europe

   VARUKORG

   Your cart is empty.